CompostCool! Natura – școala viitorului!

CompostCool! Natura – școala viitorului este titlul proiectului comun al Fundației de Ecologie Umană “Oasis” și al Asociației pentru Protecția Mediului și a Naturii Rhododendron!

Inițiatoarea proiectului este Szilágyi Kinga Magdolna, coordonator programe la Fundația Oasis, pregătirea tehnică și coordonarea proiectului fiind asigurate de ecol. Szakács Laszlo, vicepreședinte Rhododendron. Proiect finanțat de Lidl, prin programul “Împreuna cu Lidl pentru un viitor mai bun” 2018.

Proiectul se desfășoară cu implicarea elevilor din 4 școli mureșene: Școala Gimnazială nr.7, Școala Gimnazială “Dr. Bernády György”, Liceul Tehnologic Electromureș (Tîrgu-Mureș) și Şcoala Gimnazială “Augustin Maior” (Reghin). Partener la proiect este și o asociație de proprietari din Tg.-Mureș. Finanțarea de 155.570 lei va servi la organizarea compostării la unitățile partenere, la desfășurarea activităților educaționale practice interactive și înfrumusețarea spațiilor verzi denumite în cinstea finanțatorului “grădini Lidl”.

Elevi din Liceul Tehnologic Electromures

© 2024: OASIS | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Hungary